Görevde bulunduğu süre içinde ortaya koyduğu stratejik çalışmalarla ikinci defa belediye başkanı seçilen fahri Yıldız?ın Ürgüp için ürettiği projeler Ürgüp?ün marka değerini de artırmaya devam ediyor.

Doğal sit sınırları ile çevrili Ürgüp`te çevre temizliği, kanalizasyon ve alt yapı hizmetlerinde kullanılmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü tarafından 250.000 TL katkı sağlanarak alınan Ford marka kombine kanal açma ve temizleme aracı,

temiz su tankı 3.00 M3 - pis su tankı 5.00 M3, Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Feray Yümün, Tabiat Varlıklarını Koruma Şube Müdürü Osman Duymuş ve Makine Mühendisi Neslihan Deligöz tarafından Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız`a yapılan törende teslim edildi.

Konuyla ilgili konuşan Belediye Başkanı Fahri Yıldız, "Bir zamanlar el arabası alamayacak durumda olan Ürgüp Belediyesi 27 tane sıfır kilometre aracıyla halkımıza hizmet için her geçen gün gücüne güç katıyor.

Bu aracın Belediyemize kazandırılmasında emeği olan herkesi tebrik ediyor, halkımıza hayırlı olsun diyorum" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde 2 belediyeye kazandırılan araçtan birisi Ürgüp Belediyesine ait. Haber: Erdal Kesici