Derinkuyu ilçe merkezinde 5 mahalleden kasaba ve köylerden de 9 olmak üzere 14 sandıkta oy kullanıldı. Kullanılan oylar sonucunda Derinkuyu Ziraat Odasın seçimlerinde üreticileri 14 delege temsil etmeye hak kazandı.

Derinkuyu İlçe merkezinden bir kasaba ve köylerden de 5 olmak üzere 6 delege bu seçimlerde ilk kez üye seçildi. Yapılan seçimlerde yeni delegeler şu isimlerden oluştu:

Derinkuyu Merkez Baş Mahalle Erdoğan Varol, Bayramlı Mahallesi Bilal Yücel, Demirci Mahallesi Kenan Utku, Cumhuriyet Mahallesi H.Ömer Uzun, Esentepe Mahallesi Atacan Ergün, Yazıhüyük Kasabası Bozkır Mahallesi Ferhat Çavdar, Polatkan Mahallesi Mustafa Karaketir, Suvermez Köyü Fatih Özdemir,

Kuyulutatlar Köyü Ömer Yılmaz, Özlüce Köyü İsmail Demir, Doğala Köyü Recep Damgacı, Çakıllı Köyü Ali Karaketir, Til Köyü Metin Gemi, Güneyce Köyü Harun Salgat.

Yeni yönetmelik gereği daha önceki seçimlerde iki delege ile temsil edilen mahalle ve köyler bu seçimlerde birer delege ile temsil edilecek. Kaynak: www.derinkuyuhaber.com