Gör-Bir Derneği Başkanı Erol Mutlu ve Başkan yardımcısı Mahmut Kemikkıran tarafından karşılanan öğrenciler dernekte faaliyet gösteren sınıfları gezdi ve yapılan işlerle ilgili bilgiler aldı.

Engelli bireylerin yaptıkları el işlerini uzun uzun inceleyen ve bu konu hakkında sorularını yönelten öğrenciler daha sonra başkan ve başkan yardımcısı ile görüş alışverişinde bulundular.

Dernek Başkanı Erol Mutlu, Altınyıldız Eğitim Kurumlarının Türkiye?nin örnek bir kurumu olduğunu ve desteklerini her zaman gördüklerini belirterek en içten teşekkürlerini sundu.

Müdür yardımcısı Korhan Aslaner, kurum olarak her zaman yanlarında olduklarını belirterek, bir sosyal sorumluluk projesinde beraber çalışmayı istediklerini ifade etti. Edebiyat Öğretmeni Gökçen Karataş

?Özel Altınyıldız Eğitim Kurumları?olarak öğrencilerimize sadece bilgi yüklemesi yapmıyoruz, onları sosyal olarakta yetiştirmeye çalışıyoruz.

Bugün burada olan öğrencilerimizin görmenin sadece göz ile değil gönül ile olduğunu anladıklarını umuyorum? dedi ve gönül gözü açık bireyler yetiştirdiklerini belirtti.

Başkan Yardımcısı Mahmut Kemikkıran ise gönül gözü açık ve temiz olan gençlerimize her türlü projeye varız mesajını verdi.

Ziyaret iyi dilek ve temennilerle sona erdi. Haber: Ali Çamur