AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk, Ürgüp Pazar esnafını ziyaret etti. Pazar girişinde "esnaf seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla karşılanan Aktürk’e yoğun ilgi vardı.

“Ürgüp’te AK Parti rüzgârı esmeye devam ediyor”

Pazarda esnafla sohbet eden AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk, girdiği her işyerinde esnafla tokalaştı, sorunları ve taleplerini dinledi.

Aktürk; "Ürgüp kapalı Pazarını modern bir hale getireceğim. Esnafa kolaylık sağlayacağım. Biz esnafın ayakta kalması için uğraşacağız. Ürgüplü hemşehrilerimin yanı sıra esnafları da kışın soğuğundan yazın sıcağından koruyacak, her mevsim kaliteli hizmet verebilecek olan modern kapalı pazar yerini hizmete sunacağız” dedi.

“Ürgüp pazar esnafı ile ilçe halkı mutlu”

Aktürk konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, ”Ürgüplü pazar esnaflarımla hemşehrilerimin kışın soğuğundan ve yazın sıcağından kurtulup yılın 365 günü gönül rahatlığıyla her mevsim kaliteli alış verişlerini yapabilecekleri modern kapalı pazar yerini hizmete sunacağız. Köylümüzün alın terini katarak ürettiği ürünlerini halkımızla buluşturacağız. Modern kapalı pazar yeri içerisinde hak ettiği alana konumlandıracağız” dedi.

Aktürk, seçilmesi durumda pazar esnafının sorunlarını çözeceğini de söyledi.