Programa Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Ürgüp Cumhuriyet Savcısı Ali Çelikoğlu, Şehit ve Gazi yakınları, daire amirleri, ilçe siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Program Atatürk anıtına çelenk sunulması ile başladı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okunarak göndere bayrak çekildi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması ve şiirlerin okunmasının ardından Kaymakamı Mehmet Maraşlı’nın şehitler ve gaziler defterini imzalamasıyla tören sona erdi.

Kaymakam Maraşlı, gazi ve şehit aileleri ile yemekte buluştu

Ürgüp’te Gaziler Günü nedeniyle şehit ve gazi ailelerine yemek programı düzenlendi. Yemeğe Kaymakam Mehmet Maraşlı eşi Arzu Güleryüz Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Ürgüp Cumhuriyet Savcısı Ali Çelikoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Buket Ergün, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Serkan Telli, gaziler ve şehit aileleri katıldı.

Kaymakam Maraşlı, ülkemizin sessiz kahramanları olan gaziler ve şehitlere duyduğu minneti dile getirerek her zaman onların yanında olduklarını belirtti.