Ürgüp Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına önemli bir ekonomik katkı sağlayan tesisin işletilmesi konusunda okulların tatile girmesiyle birlikte yeni bir sürece girilecek.

9 ay boyunca yüksek öğrenim öğrencilerine yurt olarak hizmet veren tesis yaz aylarında yöre halkının ve şoför ve nakliyeci esnafının da yararlanabileceği bir tesis haline dönüştürülecek.

Ürgüp Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Ulusoy, ?Odamızın bünyesinde bulunan 32 yataklı tesisimizi 3 yıldır Yüksek Öğrenim Öğrencilerimize yurt olarak değerlendiriyoruz.

9 ay gibi bir süre içerisinde öğrencilerimize uygun şartlarda barınma imkanı sağlayan tesisimizi yaz aylarında okulların tatile girmesiyle birlikte ilimiz ve yöremiz şoför, nakliyeci esnafımızın yanı sıra halkımızın faydalanabileceği bir sosyal tesis haline getiriyoruz.

Sosyal tesisimizden üyelerimiz % 50 indirimli olarak yararlanıyor. 23 öğrencimizin barındığı tesisimiz aynı zamanda ilçemizde konaklamak isteyen yüksek öğrenim öğrencilerine bir barınma imkanı da sağlıyor? ifadelerinde bulundu.