Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ürgüp’ü ziyaret ederek incelemelerde bulundu, vatandaşla sohbet etti.  Ziyarette Kapadokya Turizm Altyapı Hizmet Birliği (KAPHİB) Müdürü Levent Ak da hazır bulundu.

Vali İlhami Aktaş, ilk olarak Ürgüp’te bulunan Rock Valley Tourism ve Travel Acente sahibi Atacan Bedir’i iş yerinde ziyaret etti.

Esnaf ziyaretleri kapsamında Kapadokya’nın en önemli turizm yerlerinden biri olan ve Ürgüp ilçesinde bulunan Rock Valley Tourism ve Travel Acente sahibi Atacan Bedir’i iş yerinde ziyaret eden Vali Aktaş, işletmenin durumu hakkında bilgiler alarak, Kapadokya turizmi hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Acente sahibi Bedir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini iletti.

Daha sonra Mustafapaşa Köyü ziyaretlerinde ise; Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı ile Kapadokya Turizm Altyapı Hizmet Birliği (KAPHİB) Müdürü Levent Ak eşlik ederken, Mustafapaşa Köyü Muhtarı Gültekin Kan da hazır bulundu.

Mustafapaşa Köy Konağı ve kahvelerinde bir süre vatandaşları dinleyen Vali Aktaş, köy halkı ile sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi. Köylü vatandaşlar ise kendilerini köylerinde görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür ettiler.

Ardından Mustafapaşa Köyü Muhtarlığını ziyaret eden Vali Aktaş, Muhtar Gültekin Kan’dan Mustafapaşa Köyü’nün genel durumu hakkında bilgiler alarak, istek ve taleplerini dinledi.

Muhtar Kan ise kendilerini Mustafapaşa Köyü’nde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkür etti.

Ziyaretlerinin akabinde Mustafapaşa – Ayvalı Köyleri arasında bulunan Termal Su Kaynağı alanında incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı. Ayrıca, termal alanda bulunan arıcılık yapan bir çiftçi ile de görüşen Vali Aktaş, arıcılık faaliyetleri ile ilgili bir süre sohbet etti.