Nevşehir’in kendi evladı olan ve spor camiasının içinde yetişen, kamuoyunun sevdiği ve takdir ettiği Muhsin Özdemir, İl Müdürlüğü görevinde de gönüllere taht kurdu.

Eski il müdürü döneminde yolsuzluk iddiaları nedeniyle adı mahkemelerle ve müfettişlerle anılmaya başlayan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Muhsin Özdemir’in atanmasının ardından eski güzel günlerine geri döndü.

Gençliğinin verdiği dinamizm ve çalışkanlığı ile göreve geldiği günden beri Nevşehir için kolları sıvayan ve Nevşehir kamuoyu tarafından da daha önce tanındığı için her kesimin desteğini alan Muhsin Özdemir, Nevşehir’i spor anlamında adeta bir üst tura yükseltti.

Göreve geldiği ilk andan itibaren personelle barışık bir şekilde çalışmaya başlayan Özdemir, ilk olarak kurum içinde barışı sağladı.

Daha sonra yapılan çalışma ve sosyal aktivitelerle halkla yeniden kucaklaşan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, kamuoyunun da takdirini kazandı.

Şehirdeki her etkinlikte rol alan Özdemir, gençlerle birebir ilgilenip onları spora teşvik etti ve etmeye devam ediyor.

Üniversite öğrencilerinin yurt sıkıntısı konusunda da özverili bir şekilde çalışan Özdemir, bu konuda da başarılı bir performans sergiledi.

Kısa zamanda kentte yapılan 3 dev organizasyonda da aktif olarak görev yapan Özdemir, bu organizasyonlarla şehrin adının ulusal ve uluslararası alanda duyurulmasında yardımcı oluyor.

İl Müdürlüğünün eksiklikleri konusunda ilgililerle sık sık iletişim kurup eksiklikleri gideren Özdemir, bundan sonra da şehrin spor anlamında daha iyi olabilmesi için çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.