Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) ve Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) aracılığı ile ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere alınan bot ve montlar, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel başkanlığında düzenlenen törenle İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Nevşehir Valiliğinde gerçekleştirilen teslim töreninde konuşan NTSO Başkanı Arif Parmaksız ve NTB Başkanı İbrahim Salaş, her sene yaptıkları yardımı bu sene de yapmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Eğitime büyük önem verdiklerini ve eğitim faaliyetlerine her zaman destek olmayı görev bildiklerinin altını çizen Parmaksız, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 365 oda ve borsasıyla 1 buçuk milyon üyesiyle Türkiye’nin ekonomisine yön veren en büyük kuruluştur. Türkiye’deki kalkınmaya katkı sağlıyor. Bu yıl da 365 oda borsa aracılığı ile öğrencilerimize yönelik yardım başlattık. Eğitime yatırım yaparsanız hiçbir zaman zarar etmezsiniz.” diye konuştu.

Salaş da her yıl eğitim yardımlarının düzenli olarak yapılmasına büyük önem verdiklerini ifade ederek, "Bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi unutmadık. Üst kuruluşumuz olan TOBB öncülüğünde NTSO ve NTB olarak kışlık bot ve montları Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim ediyoruz. Teslim edilen botlar ve montlar daha sonra Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi çocuklarımıza verilecek.” dedi.

Vali Becel ise, her eğitim öğretim döneminde ihtiyaç sahibi öğrencilere yapılan yardımlar dolayısı ile NTSO ve NTB’ye teşekkür etti.