Toplantıda 2022-2023 yılında yapılacak çalışmaların genel bir değerlendirilmesinin yapılmasının ardından, projelerin yanında yeni müfredat programının uygulanması, okul ve çevresindeki güvenlik tedbirleri, belirli gün ve haftalarda dikkat edilmesi gereken hususlar, sosyal-kültürel faaliyetlere öğrencilerin daha fazla yönlendirilmesi, DYK (Destekleme Ve Yetiştirme Kursları), sınavlar gibi pek çok konu ele alındı.

Kaymakam Olgun Öner, toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve okul müdürlerinin eğitim öğretim yılı ile ilgili olarak sorun, istek ve önerilerini dinledi.

Toplantıda konuşan Kaymakam Öner, eğitim öğretim faaliyetlerinin, projelerin sorunsuz ve başarılı bir şekilde geçmesi için okul müdürlerinin özverili bir şekilde çalışmalarını istedi. Okul müdürlerinden eğitim ve öğretim kalitesinin artırılmasına yönelik projelere ağırlık verilmesini, okullarda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek zaman zaman toplantılar yapmalarını isteyen Kaymakam Öner, okul müdürlerine teşekkür etti.