Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinin en zirve noktası konumundaki Kahveci Dağı eteklerinde, 11 ayın sultanı Ramazan ayının sona ermesi ve yarın başlayacak olan Ramazan Bayramı dolayısıyla 11 pare top atışı gerçekleştirdi.

Top atışları ile vatandaşların Mübarek Ramazan Bayramı sevincine de ortak olunurken, Başkan Rasim Arı da tüm Nevşehirlilerin bayramını kutladı.

Bayramın tüm İslam alemine, ülkemize ve şehrimize sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini dileyen Arı, “Bu Ramazan’da salgın nedeniyle sofralarda, camilerde birlikte olamasak da gönüllerde buluştuk ama bu musibet bize her zamankinden daha çok bir olmayı, birlik olmayı hatırlattı. Rabbim’den nice Ramazanlara erişebilmeyi niyaz ediyorum. Bu bayram sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla evimizde kalacağız fakat inanıyorum ki gelecek bayramlar bugünden çok daha güzel olacak. Yine bir araya gelecek ve bu özel günlerimizi geleneksel değerlerimize uygun olarak kutlayacağız. Bugünleri kısa sürede aşarak sağlıklı günlerimize dönebilmemiz için rehavete kapılmamalı, tedbirlere uymaya devam etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyor; bu mübarek günlerin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum.” dedi.