Nevşehir Belediyesi tarafından şehri sağlam ve modern bir altyapıya kavuşturarak vatandaşlara kesintisiz ve daha sağlıklı içme suyu temin etmek için yürütülen altyapı yenileme çalışmaları devam ediyor.

Bu kapsamda son olarak Güzelyurt Mahallesi 80. Yıl Bulvarı’nda bir süre önce başlatılan içme suyu altyapı yenileme çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı.

Gerçekleştirilen çalışmalarla geçtiğimiz günlerde bu bölge bulunan konut ve işyerlerinin içme suyu abone bağlantılarını yenileyen ve içme suyu hatlarındaki asbestli boruları değiştiren Fen İşleri Müdürlüğü Altyapı Koordinasyon Merkezi ekipleri, bölgede bulunan ve farklı mahalleleri de besleyen içme suyu ana isale hatlarını da yeniliyor.

Yenilenen içme suyu ana isale hatlarının devreye alınacak olmasından dolayı son bağlantı çalışmasını Pazar günü gerçekleştirecek olan belediye ekipleri bu nedenle su kesintisine gidecek.

Sabah saat 05.00’da başlayacak ve öğle saatlerine kadar sürmesi planlanan kesintiden Güzelyurt, 15 Temmuz ve 2000 Evler Mahalleleri etkilenecek.

Vatandaşların kesintiden mağdur olmamaları için önlem almaları gerektiği, çalışmaların erken tamamlanması durumunda suyun belirtilen saatten önce verilebileceğini duyurdu.