Derinkuyu ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yapılacak olan 126 adet konut, 1 adet 3 dükkanlı ticaret merkezi inşaatı ile altyapısı ve çevre düzenlemesine ait yapım işi başladı.

Yapımına başlanan alanı gezen Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, AK Parti ilçe Başkanı Hakan Demir, belediye meclis üyeleri ve gençlik kollarından oluşan heyet konutların inşaat süreciyle ilgili de bilgiler aldı.

İnşaat alanına yapılan ziyaret sonrası açıklama yapan Belediye Başkanı Bülent Aksoy, "Verdiğimiz uğraşlardan sonra bir işin daha başlangıcını yaparak vatandaşlarımızın ve ilçemizin ihtiyacı haline gelen toplu konutun inşasının başlamasının sevincini yaşıyoruz. İlçemize yapacağımız büyük yatırımlar ile ilçemizin çehresini değiştirerek vatandaşlarımıza en iyi ve en güzel hizmetleri sunmaya devam edeceğiz. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a daha önce yapılan ziyarette 2. etap Sosyal Konut yapımı için sözünü almıştık. Bu yıl içerisinde 2. etap Sosyal Konutlar için talepleri vatandaşlarımızdan toplayacağız. Toplu konutların ilçemize halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim." dedi.