Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, “3 Ekim Pazartesi günü Enerya Kapadokya Gaz Dağıtım A.Ş. firması tarafından görevlendirilen personeller ile belediyemiz tahsilat biriminde Doğalgaz Bağlantı sözleşmesi imzalanacaktır.”

Başkan Aksoy, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Belediyemiz ve Enerya Kapadokya Gaz Dağıtım A.Ş. 2022 yılı bitmeden halkımızı doğalgaz ile buluşturmak için yoğun bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Ekim ayının başından itibaren bölgemizde abone bağlantı anlaşmaları yapılmaya başlanılacak olup doğalgaz alt yapı çalışmalarına da başlanılacaktır. Önünden doğalgaz dağıtım hattı geçen binalarda mülk sahipleri evlerinin ve işyerlerinin doğalgaz bağlantı anlaşmalarını, Enerya Kapadokyagaz ile imzalayabilirler.

Doğalgaz bağlantı anlaşması imzalayan hak sahipleri evlerinin ve işyerlerinin doğalgaz iç tesisat dönüşüm işlerini ise Enerya Kapadokyagaz tarafından yetki verilmiş firmalardan bir tanesi ile anlaşarak yaptırabilirler.

Firma ile hak sahibinin aralarında sözleşme imzalayıp dönüşüm projesinin yetkili firma tarafından hazırlanıp onaylatılmasından sonra dönüşüm işlerine başlanabilir. Vatandaşlar abonelik sözleşmesinin imzalanmasını müteakip iş bitiminde gerekli kontrollerin yapılması sonrasında doğalgazlarını güvenle kullanabilirler.

Can ve mal güvenliği açısından doğalgaz iç tesisat dönüşüm işlerinin Enerya Kapadokyagaz tarafından yetki verilmiş firmalara yaptırılması önemlidir. Halkımıza önemle duyurulur.” ifadelerine yer verdi.