Kamboçya?da tarım, tarım makineleri, su arıtma makineleri, iklimlendirme ürünleri, tekstil, ev tekstili, ayakkabı, inşaat malzemeleri, oto yedek parça, gıda, hızlı tüketim malzemeleri, pirinç, deniz ürünleri; Vietnam?da ise gıda, hızlı tüketim malzemeleri, pirinç, kaju, tekstil, tekstil yan sanayi, ayakkabı, oto yedek parça, inşaat malzemeleri, değerli taşlar ve metaller sektörlerinde ihracat potansiyelimizin yüksek olduğu ve bu alanlarda yatırım imkânlarının elverişli olduğu değerlendirilmektedir.

İlgili ülkeler ile olan ticari ilişkilerimiz geliştirmek ve yatırım imkânlarını değerlendirmek amacıyla program kapsamında Türk ve Kamboçyalı/Vietnamlı iş insanları arasında ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilecek.

Ayrıca, ticari açıdan öne çıkan kurumlar ile görüşmeler yapılarak ülkelerdeki ticaret ve yatırım imkânları hakkında doğrudan bilgi alınacak.

?Kamboçya-Vietnam İş Kadınları Heyeti? programına katılmak isteyen iş kadınlarının en geç 15 Şubat 2014 mesai bitimine kadar dernek ile irtibata geçmesi duyuruldu. Haber: Esma Öncül