Pandemi dolayısıyla etkinliklerine çevrimiçi – dijital ortamlarda devam eden Anadolu Gençlik Derneği Liseler Komisyonu, yeni döneme yeni etkinliklerle girdi. AGD Liseler Komisyonu, güncel etkinlik programı ile gençleri bu zorlu dönemde dahi yalnız bırakmayarak sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde etkinliklere katılmalarını sağlıyor.

Pandemi sürecinde de çalışmalarını hız kesmeden sürdürme gayretinde olan Anadolu Gençlik Derneği Liseler Komisyonu, yeni dönemle birlikte projelerine tam zamanlı olarak devam ediyor. Özellikle salgın karşısında hijyen ve sosyal mesafe kurallarına özen gösteren dernek üyeleri, çalışmalarında bu hususa da dikkat çekiyor.

Gençlerin sosyal, kültürel ve sportif alanda, dahil olabilecekleri birçok etkinlik ve organizasyon planlayan Anadolu Gençlik Derneği Liseler Komisyonu, yaşanan zor zamanlarda dahi gençlerin bu tür etkinliklerden mahrum kalmaması gerektiğini ve tüm imkanların sağlanması için çalıştıklarını dile getirdi.

“Mahallede neler oluyor?”

3 Ekim – 1 Kasım tarihleri arasında Türkiye’nin 81 ilinde lise öğrencilerine yönelik gerçekleştirilecek olan çeşitli etkinlikler ile gençler bir araya gelecekler.

Açık Hava Sineması, Sokak Futbolu, Sokak Basketbolu, Çöp Toplama Etkinliği, Hayvanları Besleme Etkinliği, Bahçe Düzenlemesi Etkinliği, Kitap Okuma Etkinliği ve Bisiklet Turları gibi birçok etkinlik ile gençler sokakta, sitede ve mahallelerde sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyularak gerçekleştirilecek etkinliklerde bir araya gelecekler.

Her yıl binlerce gence hitap eden çalışmalarda bulunan Anadolu Gençlik Derneği Liseler Komisyonu, yeni etkinlikleriyle de çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalarında tüm katılımcıların dahil olabileceği bir atmosfer oluşturmaya özen gösteren AGD, her şartta çalışmalarını sürdürmeyi ve gençlere ulaşmayı amaçlıyor.

Etkinlikler hakkında detaylı bilgiye agd.org.tr veya AGD resmi sosyal medya hesaplarından ulaşabilir ve etkinliklere katılım sağlayabilirsiniz.