Altınyıldız Koleji’nden yapılan açıklamaya göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Gençler Arası Bilgi Yarışması” Nevşehir İl Finalinde birincilik Altınyıldız’ın oldu.

Dört yarı final ve bir final olmak üzere toplam beş tur olarak düzenlenen yarışmada, ilk üç yarı final turunda birinci olan Altınyıldız ekipleri finalde yarışma hakkı elde etti. Çekişmeli geçen final turunda “Altınyıldız Başarı” ekibi il birincisi, “Altınyıldız Barış” ekibi il ikincisi, “Altınyıldız Sanat” ekibi ise il dördüncüsü oldu.

Öğrencilere birincilik ve ikincilik kupası ile başarı belgeleri takdim edildi.

Altınyıldız Koleji idarecileri il birincisi olarak bölge finaline katılmaya hak kazanan “Altınyıldız Başarı” ekibinde yer alan Fen Lisesi öğrencileri Ayşe Rüveyda Çiftçi, Sude Naz Çıtak ve Batuhan Özer’i başarılarından dolayı tebrik etti.

Kaliteli eğitimi ile Nevşehir’de fark yaratan Altınyıldız Koleji “Türkiye'nin Örnek Okulu” unvanını gururla taşımaya devam ediyor. Altınyıldız ailesi bölge finalinde Nevşehir’i temsil edecek olan öğrencilere başarılar diledi.