Altınyıldız Kreş ve Anaokulu 4 yaş grubu öğrencileri sağlıklı büyümek, sorumluluklarının büyüdükçe değişmesi gibi konularda öğretmenlerinin rehberliğinde etkinlikler hazırladı.

Altınyıldız Kreş ve Anaokulundan konuya ilişkin yapılan açıklamada; “Geleceğe özenle hazırladığımız Altınyıldızlı çocuklarımız en değerli varlıklarımızdır. Onların geleceğe hazırlanmasında anne ve babaların sorumluluğunu paylaşan eğitim kurumumuzun bir görevde onlara değerli olduklarını hissettirmektir.

Okulumuzun 4 yaş grubu olan Deniz Yıldızları, Rüzgar Gülleri ve Gezegenler sınıfı öğrencileri ‘Ben büyüdüm okullu oldum’ etkinliği kapsamında bebeklik kıyafetlerini okulda sergilemek için aileleri ile birlikte hazırlayıp getirdiler. Sağlıklı büyümek, sorumluluklarımızın büyüdükçe değişmesi gibi konularda öğretmenlerinin rehberliğinde etkinlikler hazırladılar. Artık ben büyüdüm okullu oldum, bebeklik kıyafetlerim bana küçüldü etkinliği ile çocuklarımız büyümek kavramı pekiştirerek, bebeklik kıyafetlerini tanıtırken çok keyif aldılar.” ifadelerine yer verildi.