Bölgenin ve Nevşehir’in en büyük, en modern, en donanımlı, en kaliteli ve en çok tercih edilen kreş ve anaokulu olan; Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulunda 2022-2023 eğitim öğretim yılı birinci veli toplantısında veliler ve öğretmenler bir araya geldi.

Anaokulu Müdürü Hülya Çete toplantıda yaptığı açılış konuşmasında; 2022-2023 eğitim öğretim yılının okula, öğretmen, öğrenci ve velilere, kente ve ülkemize hayırlı-uğurlu olmasını dileyerek sağlıklı, mutlu ve başarılı bir öğretim yılı geçmesi temennisinde bulundu. Ayrıca, Altınyıldız Kreş ve Anaokulu kayıtlarına gösterilen büyük ilgiye teşekkür etti.      

Altınyıldız Kreş Müdürü Hande Özaltın da yaptığı konuşmasında, yeni eğitim öğretim döneminin 5 Eylül Pazartesi günü başladığını, sabır, sevgi ve emekle öğrencilerin yetiştirileceğini, her türlü zorluğu birlikte aşacaklarını belirtti.

Toplantıda Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulunun alanında uzman değerli öğretmenleri velilerle tanıştırıldı.

Öğretmenler; Şengül Kurt, Ş. Merve Yandakcı Kaya, Şenay Özlü, Selcan Orhan, Rabia Ünal, Menekşe Başaran, Elif Nur Karakoç, Buse Tandoğan, Merve İnce Özkütük, Ayten Ablak, Aybiçe Toprakcı, Kübra Ekici, Nilgün Nuray, Bedirhan Çağlar Çotuk, İclal Teoman, Seda Nur Akçer, Şeyma Aydın, Gülbahar Yarılı, Beyza Parlar ve Şevval Özbilgiç velilere 2022-2023 eğitim öğretim yılında yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Okul Psikoloğu Şevval Özbilgiç, 2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk serüveninin aileler ve çocuklar için başlamış olduğunu, bu heyecanlı serüvene; ilk kez okul deneyimi yaşayacak çocuklar ve ebeveynler için diğer bazı duyguların eşlik edebileceğini belirtti. Başa çıkma yöntemleri ve çocukların gelişim özelliklerine göre onlara karşı nasıl bir yaklaşım sergilenebileceği hakkında konuşan Özbilgiç, bunun yanı sıra bu oryantasyon ortamında ebeveynlerin dikkat etmesi gereken noktaları belirterek ev ortamını cazip hale getirmek gerektiğine değindi.

Konferans salonundaki toplantıdan sonra veliler sınıflara geçerek, sınıf ve branş öğretmenleriyle birlikte anaokulu binasında toplantıya devam etti.      

Altınyıldızlı veliler, çocuklarının böyle modern ve güzel bir okulda öğrenim göreceklerinden dolayı oldukça mutlu olduklarını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.