Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, öğrenci velileri ve öğrencilerin katılımıyla Altınyıldız İlköğretim Kurumu 5.sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan program da egemenliğin, kayıtsız ve şartsız millete ait olduğu ve Cumhuriyetin ülkemizde ilan edilişinin 93. yılı coşkuyla kutlandı.

Büyük acılarla ve savaşlarla kurulmuş Cumhuriyet´e sahip çıkmak, bundan tam 93 yıl önce olduğu gibi, her tür zorlukta toplum olarak bir ve beraber olmak, bizlere bırakılmış bu en büyük mirasa yani Cumhuriyete karşı en büyük ödevimizdir değerlendirmesi yapıldı.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu konferans salonunda düzenlenen kutlama programı Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Yarılı´nın açılış konuşması yapmasıyla başladı.

Öğrencilerin oratoryosu ile devam eden program, Altınyıldız İlköğretim Kurumu Halk Oyunları Ekibinin gösterisi ile sürdü ve 5. sınıf öğrencilerinden oluşan Cumhuriyet korosunun Cumhuriyet coşkusu yaşatmasıyla sona erdi.

Konuya dair yapılan açıklamada programın hazırlanmasında emeği geçen 5. sınıf Türkçe Öğretmeni Derya Ünal, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Tamer Serdar Gözüm, Fen Bilimleri Öğretmeni Eren Özhan, Halk Oyunları Öğretmeni Kübra Ekici, Müzik Öğretmeni Sezgi Ceylan ve tüm öğrencilere teşekkür ediyor, Türk Milletinin Cumhuriyet Bayramını kutluyor, saygılar sunuyoruz ifadeleri kullanıldı. Mehmet Karaca

 

/images/haberler/resimler/2016-10/29/1133280509787.jpg

 

/images/haberler/resimler/2016-10/29/1133459260142.jpg