Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencisi Asyanur Namlı’nın bu muhteşem başarısını kutlamak için, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Vekili Murat Dildöken ve Altınyıldız İlköğretim Müdürü Mehmet Eravcı tarafından ödül verildi.

 Nevşehir Valiliği ve Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan davete ailesi ve Müdür Eravcı ile birlikte katıldı.

Vali Becel Namlı’yı makamında kabul ederek hediyelerini takdim ettikten sonra Nevşehir’in eğitim alanında yükselen bir grafiğe sahip olduğunu vurguladı. Bu başarıda Altınyıldız İlköğretim Kurumunun büyük bir paya sahip olduğunu söyleyerek Eravcı’ya teşekkürlerini iletti.

Dildöken yaptığı açıklamada Namlı’nın Altınyıldız Fen Lisesini tercih etmesinden mutluluk duyduğunu ve böylesine başarılı bir öğrencinin ilimizde kalmasından gurur duyacağını belirtti.

Namlı Nevşehir’de tek Türkiye 1.si olmanın gururuyla aldığı ödül ve hediyeleri SMA hastası Yusuf Eren Gostak için bağışlayacağını dile getirdi.

Eravcı yaptığı açıklamada, yüreği vatan ve millet sevgisi dolu öğrencilerin bulunduğunu ve bu bağlamda öğrencilerin her zaman ülkeye ve insanlığa hizmet etmeleri sorumluluğuyla yetiştirildiğini vurguladı.

Altınyıldız Koleji, Öğrencileri 2022 LGS sınavlarına hazırlayan fedakâr öğretmenlere, desteklerini esirgemeyen velilere teşekkür ederken, öğrenciyi kutlayıp, bundan sonraki öğretim hayatında başarılar diledi.