Deneyap Teknoloji Atölyeleri Adana, Ankara, Antalya, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Hakkâri, İzmir, Konya, Manisa, Muğla, Trabzon, Amasya, Artvin, Ardahan, Bartın, Bayburt, Bilecik, Bitlis, Bolu, Burdur, Çankırı, Düzce, Gümüşhane, Iğdır, İstanbul, Kahramanmaraş, Karabük, Kırklareli, Kırşehir, Mersin, Muş, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Siirt, Sinop, Şanlıurfa, Tunceli, Uşak, Yalova, Zonguldak illerindeki eğitmenlerini arıyor.

İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle; “Milli Teknoloji Hamlesi yolunda yarının teknolojisini üretecek gençleri yetiştirme hedefimizde bizimle birlikte olmak isteyen tüm eğitmenlerimizin başvurularını bekliyoruz. Tasarım ve Üretim ile Robotik ve Kodlama eğitim süreci yüz yüze olarak atölyelerde gerçekleşecektir.

Son başvuru tarihi: 1 Ağustos.

TASARIM VE ÜRETİM EĞİTİM ALANINA İLİŞKİN TEKNİK BİLGİLER

Tasarım Odaklı Düşünme Yöntemleri, Boyutlu Tasarım Uygulamaları, Talaşlı İmalat Yöntemleri, Malzeme Bilimi.

ROBOTİK VE KODLAMA EĞİTİM ALANINA İLİŞKİN TEKNİK BİLGİLER

Algoritma Bilgisi, Programlama Bilgisi (Karar Kontrol, Değişkenler, Döngüler), Temel Robot Montaj, İleri Düzey Sensör Bilgisi.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Yukarıda belirtilen eğitim alanına ilişkin teknik bilgilerde yetkinliği olan lisans ya da lisansüstü öğrencileri, mezunları, çalışanlar veya bu alanda proje yapmış tüm adaylar ‘Tasarım ve Üretim’ ile ‘Robotik ve Kodlama’ eğitimi için eğitmenlik başvurusunda bulunabilirler.”