Eğitim Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftci, 30 Ekim’de yapılacak 5. olağan şube genel kurulunda görevi başkan yardımcısı Harun Öcal'a devredecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Şube Başkanı Çiftci, "2007 Yılı iş yeri temsilciliği ile sendikal faaliyetlere adım attım. 2015 Yılında şube başkan yardımcısı olarak görev yaptığım ve 2018 yılından bugüne kadar Şube Başkanlığını yürüttüğüm Eğitim Bir-Sen’deki faal sendikacılık dönemimi 30 Ekim tarihinde yapacağımız 5. olağan şube genel kurulumuz ile sonlandırmış olacağım.

2018 Yılında bin 950 üye sayısıyla teslim aldığımız şube üye sayımızı 2 bin 310 seviyesine çıkarmanın mutluluğu, her üyemizin sorunu ile ilgilenmenin ve çözüm bulmaya çalışmanın gönül rahatlığı ve emek vermenin iç huzuru ile görevimi tamamlıyorum.

Birlikte görev yaptığım yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma emekleri ve gayretleri için teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız Sayın Ali Yalçın ve Genel Merkez Yöneticilerine destekleri için şükranlarımı sunuyorum. Yerelde desteklerini esirgemeyen ilimizin çok kıymetli siyasetçilerine ve bürokratlarına teşekkür ediyorum. Birlikte mücadele ettiğimiz Memur-Sen'imizin hizmet kolu başkanlarına ve tüm STK temsilcisi kardeşlerime müteşekkirim.

30 Ekim’de yapılacak 5. olağan şube genel kurulumuzda görevi başkan yardımcımız Harun Öcal’a devredeceğim. Bayrak Yarışında Harun Başkanımız ve ekibinin Eğitim Bir-Sen'imizin hakkı mücadelesini daha ileriye taşıyacağına eminim. Bundan sonraki yaşantımda sendikamızın bir eri olarak haklı davamıza hizmet etmeye devam edeceğim.” ifadelerine yer verdi.