Şehit Öğretmen Özge Kılıç'ın adının verildiği matematik, müzik ve resim atölyelerinde öğrencilere yönelik kurslar faaliyete geçerken bugünlerde ise "Çocukların Geleceği" sloganıyla "Kariyer Günleri" başlatıldı.

Gazi Ortaokulu Okul Müdürü Mücahit Tufan, "Bugünün çocukları yarının geleceği olacak. Öğrencilerimizin meslek seçiminde bilinçli ve topluma faydalı bireyler olabilmeleri için hedeflerini şimdiden belirlemeleri çok önemli. Bu sebeple Kariyer Günleri'ni başlattık. Yaptığımız çalışmanın öğrencilerimiz için çok yararlı olacağı kanaatindeyiz."dedi.

Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran'ı ağırlayan Gazi Ortaokulu bu kez sağlık sektörü ile öğrencilerini buluşturdu.

Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi  Dr. Macit Yalçın ve yine Nevşehir Devlet Hastanesi Bakım Hizmetleri Müdürü Adem Öztürk ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirildi. Öğrenciler konukların meslekleri hakkında bilgi edindi.

Önümüzdeki günlerde farklı meslek gruplarıyla öğrencilerini buluşturmaya devam edecek olan Gazi Ortaokulu yaptığı çalışmalarla ve il geneli yarışmalarda aldığı derecelerle şimdiden Nevşehir'in gözde okulları arasında olmaya aday görünüyor.