Nevşehir’de 2015 yılına kadar üniversite ve lise sınavlarına hazırlık kurumu olarak 2015 yılından beri de hem lise hem de sınav hazırlığı sunan bir kurum olan İdeal Çözüm Anadolu Lisesi, öğrencilerin geleceklerini şekillendirmeye devam ediyor.

İdeal Çözüm Anadolu Lisesinden yapılan açıklamada; “Eğitim öğretim sektöründe 20 yılı aşan tecrübesi olan kurumumuz, "beklentilerin ideal çözümü" olmaya devam ediyor. 2015'e kadar üniversite ve lise sınavlarına hazırlık kurumu olarak 2015'ten beri de hem lise hem sınav hazırlığı sunan bir kurum olarak Nevşehir öğrencilerinin geleceklerini şekillendirmeye çalışıyoruz. Her sınıf düzeyinde öğrencinin akademik ve disiplin eksiğini tamamlayan eğitim kadromuz ile hizmetinizdeyiz. Öğrencilerimize hem lise müfredatını hem YKS müfredatını anlatarak derslerimize devam etmekteyiz.

Yüz yüze eğitimin mümkün olmadığı dönemlerde haftanın 6 günü, tam zamanlı uzaktan ders yapabilen bir okuluz. Öğrencilerimize tüm sınıf düzeylerinde bol ve çeşitli yayınlar sunuyoruz. Ara sınıflarımızda aylık, 12.sınıflarda haftalık olmak üzere yerel ve Türkiye Geneli deneme sınavı yapıyoruz. Sınıf derslerimiz haricinde öğrencilerimizi kişisel etütlerimizle destekliyoruz. Mart 2020’den beri ülkemizi sarsan salgın sürecinde, gelişen olağanüstü koşulları hızla tahlil edip öğrencilerimize en fayda sağlayacak sunumu yapabilen bir kurum olmanın sevincindeyiz. Nevşehir merkezde, tüm ilçe dolmuşlarının güzergâhı üzerinde, il içi dolmuş duraklarına yürüyüş mesafesinde, gayet kolay ulaşılabilir bir lokasyondaki binamız; öğrencilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Buradayız. Çünkü ‘Beklentilerinizin İdeal Çözüm’ü olmak istiyoruz.” denildi.