Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat ile birlikte Çat kasabasında Çat İlkokulu ve Çat 15 Temmuz Diriliş Ortaokulunda ikinci dönemin ilk gününde öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Vali Becel, okul idarecilerinden okulların fiziki durumu ve okullarda yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı. Daha sonra İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat’la birlikte sınıflarda öğrencilerle bir araya gelen Vali Becel, öğrencilerin heyecanına ortak olarak onlarla sohbet etti. Anasınıfı öğrencilerinin oyunlarına katılan Vali Becel, minik öğrencilerle keyifli vakitler geçirdi.

Vali Becel yaptığı açıklamada; “2021-2022 Eğitim öğretim yılının ikinci döneminin ilk gününde değerli öğretmenlerimizin ve kıymetli velilerimizin heyecanını paylaşıyor, sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim dönemi diliyorum.” dedi.

İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat da yaptığı açıklamada; “Yeni dönemimizin ilk gününde bizleri yalnız bırakmayan Sayın Valimize şükranlarımızı sunuyoruz. Eğitim öğretim dönemimizin ikinci döneminde de bizlere emanet edilen ve geleceğimizin umudu olan çocuklarımız için belirlediğimiz hedeflerimizle kaldığımız yerden, aynı heyecanla devam edeceğiz. Çocuklarımıza, öğretmenlerimize, velilerimize ve bütün eğitim camiamıza sağlıklı, başarılı ve huzur dolu çalışmalar diliyorum.” dedi.