İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Şube Müdürü Yusuf Aydoğmuş ile birlikte Derinkuyu ilçesine bağlı Yazıhüyük kasabasında yapımı tamamlanmak üzere olan ilkokul binasında incelemelerde bulundu.

Okul binası inşaatından önce Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar’ı makamında ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, kasabanın eğitim öğretimine verdiği destek ve katkılardan dolayı Başkan Çavdar’a teşekkür etti. Ziyarette kasabadaki eğitim öğretim faaliyetleri görüşüldü.

Yapımı devam eden ilkokul inşaatını ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, burada incelemelerde bulunarak yetkililerden inşaatın durumu hakkında bilgi aldı.

Demir, yaptığı açıklamada; “Nevşehir'imize bir eğitim kurumu daha kazandıracak olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. Eğitim, gelecek demektir. Eğitime yapılan her yatırım geleceğe güvenle atılan adımdır. Çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirirsek yarınımızdan ve ülkemizin geleceğinden emin olabiliriz. Geleceğimizin temelini güvenle atabilmek, çocuklarımızın daha iyi ortamda kaliteli eğitim alması için okul inşaatlarımıza devam ediyoruz. Yazıhüyük kasabamızdaki yeni okul binasının da en kısa zamanda tamamlanarak eğitim öğretime başlaması için çalışmalarımız yoğun olarak devam ediyor.” dedi.