“Vali Becel ve İl Müdürü Demir Öğrenci ve Öğretmenlerin Heyecanına Ortak Oldu”

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ile birlikte mesaisine okul ziyaretleriyle başladı. Vali Becel ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir Nevşehir Lisesi ve Nevşehir Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerin heyecanlarına ortak oldu.

“Tüm Çocuklarımız İçin Elimizden Gelenin En İyisini Yapmayı Kendimize Hedef Edindik”

Öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Vali Becel, onlarla sohbet ederek öğrencilere belirledikleri hedeflere ulaşabilmeleri için verimli çalışmaları konusunda ve salgın süresince dikkat etmeleri gereken hususlar hakkında tavsiyelerde bulundu. Vali Becel; “Tüm çocuklarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmayı kendimize hedef edindik. Eğer hepimiz üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirirsek çocuklarımız bir daha asla okullarından uzak kalmazlar.

Çocuklarımızın daha sağlıklı bir dünyada, güvenli bir şekilde eğitim öğretimlerini tamamlamalarını yürekten dileyerek yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.”  dedi.

“Okullarımız Öğrenci Ve Öğretmenlerimizle Anlamını Buluyor”

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ise okulların öğrenci ve öğretmenlerle anlamını bulduğunu vurgulayarak; “Bir hafta aradan sonra hep birlikte tüm tedbirleri alarak sağlıklı bir şekilde yüz yüze eğitim ve öğretime başladık. Kaldığımız yerden tüm sağlık önlemlerimize uyarak yüz yüze eğitime devam edeceğiz. Tüm çalışanlarımıza kolaylıklar, sevgili yavrularımıza da başarılar diliyorum.” açıklamasında bulundu.

Vali İnci Sezer Becel ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, okul idarecilerine ve öğretmenlere alınan salgın tedbirleri ve sağlık önlemlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.