Türk Eğitim Sen (TES) Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç ve Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin İyilikli, bu kapsamda İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'i makamında ziyaret ederek Türk Eğitim Sen Genel Merkezi tarafından hazırlanan "Dünyada ve Türkiye'de Güncel Gelişmeler Işığında 2023'e Doğru Dijital Eğitim Çalıştayı Sonuç Raporları" ve "100. Yılında İstiklal Marşımızı ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u Anlamak" adlı kitapları takdim etti.

Urgenç ve İyilikli, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Dildöken'i de makamında ziyaret ederek Türk Eğitim Sen tarafından hazırlanan "Dünyada ve Türkiye'de Güncel Gelişmeler Işığında 2023'e Doğru Dijital Eğitim Çalıştayı Sonuç Raporları" takdim etti.

TES Şube Başkanı Tayfur Urgenç ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada; “Mesleki eğitim, salgın sürecinde eğitim, Türkiye'de eğitim ve beklentiler üzerine değerlendirmelerde bulunarak bu hususlardaki görüşlerimizi paylaştık. ll. Maarif kongresini yapmanın haklı gururunu yaşıyor ve paydaşlarımızla paylaşıyoruz.” dedi.