Vali Becel, Özel Altınyıldız Anaokulu ve Kreş kısmını da ziyaret ederek incelemelerde bulundu, öğrencilerle bir araya geldi. Vali Becel’in Altınyıldız Kurumlarını ziyaretinde Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın, Başkan Yardımcısı Fevzi Karaca, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Dildöken, Genel Müdür Serhat İğdeci, Lise Müdürü Özkan Kılınç, Anaokulu Müdürü Hülya Çete, Kreş Müdürü Hande Özaltın, Okul Aile Birliği Başkanı Av. Emine Kaplan, okul öğretmenleri ve öğrenciler hazır bulundu.

Altınyıldız Koleji’nde çiçeklerle karşılanan Vali İnci Sezer Becel, soru cevap şeklinde ilerleyen konuşmasında kariyer ve meslek hayatından bilgiler vererek öğrencilerle hoş vakit geçirdi.

Her Pazartesi günü bir okulu ziyaret ederek öğrencilerle, öğretmenlerle haftaya başladığını belirten Valisi Becel, kendi hayatından örnekler vererek eğitimde ve hayatta başarının sırrının verimli çalışma ve planlama olduğunu ifade etti.

Kitap okumanın önemini Atatürk’ün sözleriyle ifade eden Vali Becel, Nevşehir’de çok sayıda okula kütüphane açtıklarını söyledi. Sözleri dinleyiciler tarafından sık sık alkışlanan Vali Becel’in konuşması büyük beğeni topladı.

Altınyıldız Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın ve Okul Kurucularını eğitim alanında yaptıkları yatırım nedeniyle tebrik eden Vali Becel, Nevşehir’de Üniversite Yaptırma Vakfındaki çalışmaları nedeniyle de Ragıp Özaltın’a teşekkür etti.

Yönetici, öğretmen, veli, öğrenci ve çalışanları kutlayan Vali Becel, 24 yıldır Nevşehir’de eğitim öğretim alanında büyük katkı sağlayan Altınyıldız Eğitim Kurumları’nın başarılı hizmetlerinin devamını temenni etti.

Özel Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri ile fotoğraflar çektiren Vali Becel, öğrenciler tarafından sevgiyle ve saygıyla ağırlandı.

Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulu’nu da ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali İnci Sezer Becel’e öğrenciler çiçeklerle birlikte yaptıkları resimleri armağan etti.

Altınyııldız Koleji’nden yapılan açıklamada; “2020 yılından itibaren Nevşehir'de görev yapan Vali İnci Sezer Becel, Nevşehir halkı ile büyük bir dayanışma, yardımlaşma ve gönül birliği içerisinde adaletli ve hakkaniyetli bir şekilde görevini yerine getirirken Nevşehir halkının gönlünde taht kurmuştur. Eğitime ve gençliğe büyük önem veren, Nevşehir'in gelişmesi ve tanıtımı adına başarılı çalışmalara imza atmıştır.

Altınyıldız Eğitim Kurumlarına teşriflerinden dolayı Valimiz İnci Sezer Becel’e teşekkür ediyoruz.” denildi.