Okul ziyaretleri kapsamında öğrencilerle bir araya gelmeye devam eden Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'le birlikte TOKİ Gökkuşağı Anaokulu ve İstiklal Ortaokulunu ziyaret etti.

İlk olarak TOKİ Gökkuşağı Anaokulundaki minik öğrencileri ziyaret eden Vali İnci Sezer Becel, burada öğrencilerle yakından ilgilenerek onların etkinliklerini inceledi. Salgın tedbirleri doğrultusunda yapılan eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Becel, okul idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederek okuldan ayrıldı.

Ziyaretine İstiklal Ortaokuluyla devam eden Vali İnci Sezer Becel, burada 8. sınıf öğrencileriyle hedeflerine dair sohbet ederek onlara tavsiyelerde bulundu. Okul idarecilerine ve öğretmenlere alınan salgın tedbirleri ve sağlık önlemlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir de salgın sürecinde okullarda eğitim öğretimi ekip ruhuyla takdire şayan bir şekilde devam ettiren idareci ve öğretmenlere teşekkür ederek, öğrencilere başarılar diledi.