Vali İnci Sezer Becel, İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletip görevinde başarılar diledi.

Ziyarette Nevşehir genelindeki eğitim faaliyetleri ve güncel konular görüşüldü. Vali Becel; “İl Millî Eğitim Müdürümüze tekrar ilimize hoş geldiniz diyor, çalışmalarında üstün başarılar diliyorum. Yaşadığımız çağda en büyük güç; iyi eğitim görmüş, dünyayı iyi okuyabilen, insanı yücelten bireylerden oluşan toplumdur. Bu anlamda eğitim birinci önceliklerimiz arasındadır. Çocuklarımızı ve gençlerimizi vatanımıza, milletimize, dünyaya ve de kendilerine yararlı bireyler olarak geleceğe hazırlamayı birincil sorumluluğumuz kabul ediyoruz. İlimizin mevcut eğitim başarısının arttırılması için hep birlikte çalışacağız.” dedi.

Nazik ziyaretinden dolayı Vali Becel’e teşekkür eden İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat; “Nevşehir gibi marka bir şehirde görev yapmak bizim için bir nimettir. Hoşgörünün merkezi olan ilimizde eğitim adına söylenecek sözlerin hepsini dinleyecek, tüm paydaşlarımızla birlikte iş birliği içesinde çalışacağız. Birçok alanda önemli bir potansiyele sahip olan Nevşehir’imizi layık olduğu yere getirmek için tüm gayretimizle çalışacağız. Büyük bir heyecanla çıktığımız eğitim öğretim yolculuğumuzda desteğini bizlerden esirgemeyen Sayın Valimize çok teşekkür ediyoruz.” dedi.