Berna Alkan Koç moderatörlüğünde gerçekleşen toplantı, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Günseli Özen, TOBB Nevşehir Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülper Gündüz Yassı,  Arçelik Perakende Akademi ve Beko yöneticilerinin katılımı ile düzenlendi.

Beko Satış Yöneticisi Fatih Yılmaz’ın TOBB Nevşehir Kadın Girişimciler Kurulu üyelerine verdiği eğitimlerin ardından Beko 100 Kadın Bayi projesi kapsamında bayi olmak isteyenlere özel bir panelde detaylar aktarıldı.

Açılış konuşmasını yapan TOBB Nevşehir KGK Başkanı Gülper Gündüz Yassı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Nevşehir Kadın Girişimciler Kurulu olarak misyonları ve vizyonları doğrultusunda kadın girişimci sayısının artmasının en temel konulardan olduğunu, bu bağlamda Girişimin Kadın Kahramanları Projesi’ni gönülden desteklediklerini dile getirdi.

Söz konusu projenin kadınların iş hayatında güçlenmesi için Türkiye genelindeki TOBB Girişimci Kadınlar Kurulu’nun 7 bin girişimci üyesine ulaşma hedefiyle hayata geçirildiğini aktaran Yassı, “TOBB Nevşehir Kadın Girişimciler Kurulu ekosistemi içerisinde yer alan girişimci kadınlara bugün burada Perakende Akademisi tarafından tasarlanan “Girişimin Kadın Kahramanları Platformu Tanıtımı” eğitiminin yüz yüze gerçekleştirilmesinin yanı sıra Beko 100 Kadın Bayii bilgilendirmesi yapılacağı için heyecanlıyız. Proje kapsamında eğitim programını tamamlayan kadın girişimcilerimiz sertifika sahibi olabilecekler ve dilerlerse 'Beko 100 Kadın Bayii' projesi kapsamında iş hayatlarına Beko bayi olarak devam edebilecekler" ifadelerini kullandı.