Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen törene NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serkan Şahinkaya, Gülşehir Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Erdem Selman Develi, akademik ve idari personel, öğrenciler ile aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören, 2021-2022 eğitim-öğretim yılında Gülşehir Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nu birincilikle tamamlayan Lojistik Programı öğrencilerinden Zişan Koç’un, tüm arkadaşları adına heyecan ve mutluluğunu katılımcılarla paylaşmasıyla başladı.

DEVELİ: MEZUNİYET BUNDAN SONRAKİ HAYATINIZ İÇİN SADECE YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Mezun olan tüm öğrencilerin ve mezuniyet törenine katılan ailelerinin heyecan, mutluluk ve gururlarını paylaşan Gülşehir Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Develi, Sizlerin, memleketlerinizden yolculuğa çıkarak bu şehre bir yabancı olarak gelişinizin üzerinden yaklaşık olarak iki sene geçti. Aslında bu mezuniyet töreni öğrencilik hayatınız için şimdilik bir son, ancak bundan sonraki hayatınız için sadece yeni bir başlangıç.” diye konuştu.

ÖĞRENCİLERE PLAKETLERİ VERİLDİ

Okulu birincilikle tamamlayan Zişan Koç’a plaketini NEVÜ Rektör Yardımcısı Şahinkaya verdi.

MEZUNİYET YAŞ KÜTÜĞÜNDE YERİNİ ALDI

Koç, mezun olan tüm arkadaşları adına haklı heyecan, gurur ve mutluluğunu mezuniyet yaş kütüğüne çaktığı plaka ile perçinledi.