DSİ Bölge Müdürü Şahin, Kızılırmak çalışmalarını inceledi DSİ Bölge Müdürü Şahin, Kızılırmak çalışmalarını inceledi

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ekici mesajında, demokrasinin temel taşlarından olan basının düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün kısıtlanmaması gerektiğini söyledi.

Gazetecilerin devlet ile vatandaş arasında köprü görevi gördüğünü vurgulayan Ekici, “Mesleğimiz fedakarlık isteyen, ağır şartlar altında çalışmayı gerektiren bir meslek. Kamuoyunu her zaman doğru ve hızlı bir şekilde bilgilendirme görevini yerine getirmeye çalışan arkadaşlarımız, zor şartlara rağmen görevlerini özveriyle yapmaya çalışıyor.” dedi.

Başkan Ekici, gazeteciler olarak kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsız, objektif, özel hayata ve kişilik haklarına önem gösterdiklerini belirterek, “Günün her saatinde ve zor şartlarda mesleğini icra eden arkadaşlarımıza da saygı gösterilmesini istiyoruz.” diye konuştu.

Son olarak tüm basın mensuplarına sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir meslek yaşamı dileyen Ekici, “Ebediyete intikal eden basın mensuplarını rahmetle anıyor, Filistin'de hayatını kaybeden meslektaşlarımıza rahmet diliyorum. Zor şartlara rağmen mesleğini hakkıyla yerine getiren tüm meslektaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, herkese çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” dedi. 

Kaynak: RAVZA NUR BAYDEMİR