İşler Kitabevleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle anlamlı etkinliklere imza atıyor. Türkiye genelinde seminerler düzenleyen İşler Kitabevleri, ayrıca özel olarak hazırlatılan hediye çikolata ve baklava paketlerini öğretmenlere ulaştırıyor.

Düzenlediği kampanyalar ve özel indirim kartlarıyla her fırsatta öğretmenlerin yanında yer aldığını gösteren İşler Kitabevleri, 24 Kasım Öğretmenler Gününe Özel Hediyelerle de öğretmenlerin ağzını tatlandırmış oluyor. Ayrıca İşler Kitabevleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle hazırlattığı kısa “Öğretmenler Günü Tanıtım Filmi” ile de bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyor.

SEMBOLİK RAKAMA DENEME SINAVI

Diğer taraftan 2021-2022 LGS ve YKS takvimi çerçevesinde Türkiye geneli deneme sınavlarına ağırlık veren İşler Kitabevleri, 3 TL’lik sembolik bir rakama bütün öğrencilere deneme sınavı imkanı sunuyor. Deneme sınavı için müracaatlar, ülke genelinde sayısı 500’e ulaşan İşler Kitabevlerinin bütün şubelerinden yapılabiliyor.

KPSS İÇİN İDDİALI ÇIKIŞ

Öte yandan KPSS alanında da çalışmalarını tamamlayan İşler Kitabevleri, 2022’de gerçekleştirilecek sınav için 80’e yakın yardımcı kaynak eseri adayların hizmetine sunuyor. Yeni sınav sistemine göre hazırlanan konu anlatımı, soru bankası ve deneme sınavlarıyla iddialı bir çıkış yapan Akademi Denizi Yayınları’nın bütün eserlerini İşler Kitabevlerinde bulmak mümkün.