Volvo Trucks’ın Kayseri’deki yeni bayi ve servis noktası Kayseri Motorlu Araç hizmete açıldı. 4 bin metrekaresi kapalı, toplam 14 bin metrekareden oluşan tesiste 41 çalışan görev yapacak. Tesis konumu itibariyle sadece Türk araçlarına değil yabancı araçlara da hizmet sunacak.

Volvo Trucks yeni bayisi Kayseri Motorlu Araçlar 28 Eylül’de yapılan törenle açıldı. Volvo Trucks’ın bölgede güçlenmesine büyük katkısı olacak tesis, bölge ekonomisine değer katacak. Tesisin açılışına bölge nakliyecilerinin yanı sıra Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy ve Kayseri'nin ve Nevşehir'in önde gelen insanları da katıldı.

FARUK ÖZALTIN: TESİSİN BÖLGEYE ÖNEMLİ KATKISI OLACAK

Kayseri bölgesi ve çevre illerden çok sayıda nakliyecinin katıldığı tesisin açılışında konuşan Özaltın Grup Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özaltın, 4 bin metrekaresi kapalı toplam 14 bin metrekare alan üzerine kurulu tesislerinde hizmet vereceklerini söyledi.

Özaltın, “Taşımacılık sektörü için büyük öneme sahip bölgemizde hizmet kalitesi ile ön plana çıkan Volvo Trucks ile omuz omuza çalışacağız” dedi.

Volvo Trucks Kıdemli Başkan Yardımcısı Per Erik Lindström de, “Türkiye bizim önemli bir pazar ve sizler de bizim için son derece önemlisiniz. Bizimle ortak çalışan Temsa İş Makinaları’nın ciddi taahhütlerde bulunduğunu bu tesis ile görebiliyoruz” diyerek Volvo Trucks’ın dünyadaki konumuna vurgu yaptı.

Lindström, “Hidrojene de içten yanmalı motorlara da yatırım yapıyoruz. Tüm yaptıklarımızı ortaklarımızla müşterilerimizle birlikte gerçekleştiriyoruz. 5 yıldır Temsa İş Makinalarıyla son derece uyumlu şekilde faaliyetlerimizi sürdürdük, sürdürmeye de devam ediyoruz” diye konuştu.