Kapadokya Üniversitesi Haberleri

Kapadokya Üniversitesi haberleri ve güncel Kapadokya Üniversitesi gelişmeleri, Kapadokya Üniversitesi ile ilgili tüm video, Kapadokya Üniversitesi fotoğrafları ve Kapadokya Üniversitesi haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haber sitemizde


Yaşam

Cisco Networking Academy tarafından düzenlenen ‘Cisco Networking Academy Türkiye Çalıştayı’nda Kapadokya Üniversitesi (KÜN) “Öğrenci Sayısında Lider Üniversite” olarak ödüllendirildi.

Nevşehir Haber

Kapadokya Üniversitesi ve Kapadokya Gastronomi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi iş birliğinde "Antik Kapadokya Ekmeğini Keşfediyoruz" programı düzenlendi.

Yaşam

Altınyıldız Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın, Kapadokya Üniversitesi (KÜN) Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar’ı makamında ziyaret etti.

Kapadokya Üniversitesi

Kapadokya Üniversitesi (KÜN) Çevreci Beşerî Bilimler Uygulama ve Araştırma Merkezinin “Connect 4 Environmental Sustainability in Film and the Media (Sinema...

Yaşam

Kapadokya Üniversitesi (KÜN) öğretim üyeleri, arızalanan dronun düşmeye bağlı hasara uğramasını önlemek amacıyla "dron güvenlik paraşütü" üretti.

Yaşam

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Kapadokya Üniversitesi ve LÖSEV iş birliğinde ‘Sağlıklı Hamburgerini Kendin Yap!’ etkinliği düzenlendi.

Kapadokya Üniversitesi

Kapadokya Üniversitesi (KÜN) Diş Hekimliği bölümü öğretim elemanları ve öğrencileri, Ürgüp Kılıçarslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin uygulama anaokulunu ziyaret...

Kapadokya Üniversitesi

Dünya Diş Hekimleri Birliği (FDI World Dental Federation) Başkanı Ihsane Bin Yahya ve beraberindeki heyet, Kapadokya Üniversitesini (KÜN) ziyaret etti.