NTB Haberleri

NTB haberleri ve güncel NTB gelişmeleri, NTB ile ilgili tüm video, NTB fotoğrafları ve NTB haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haber sitemizde


Nevşehir Haber

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) TS EN ISO 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi ve 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgelerine ait 2....

Nevşehir Haber

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı (NTB) İbrahim Salaş, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 109'ncu yıl dönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Nevşehir Haber

NTB, Ticaret Bakanlığı tarafından 5300 sayılı Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Kanunu ve bu kanuna istinaden, faaliyette bulunmak üzere Yetkili Sınıflandırıcı...

Nevşehir Haber

Nevşehir Ticaret Borsasında (NTB) şubat ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Nevşehir Haber

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Berat Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Nevşehir Haber

AK Parti Nevşehir belediye başkan adayı Mehmet Savran ve beraberindeki heyet, Nevşehir Ticaret Borsası (NTB)'nı ziyaret etti.

Nevşehir Haber

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Nevşehir Haber

MHP Nevşehir Belediye başkan adayı Adnan Doğu ve beraberindeki heyet Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret etti.

Nevşehir Haber

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş, yeni yıl nedeniyle bir tebrik mesajı yayınladı.

Nevşehir Haber

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) heyeti Nevşehir Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığına atanan Ali İhsan Tabak'ı makamında ziyaret...

Nevşehir Haber

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB), 14-17 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen 2. Nevşehir Tarım ve Gıda Fuarı'nda stand açtı.

Nevşehir Haber

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, yayınladığı mesajla bütün öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.