Hacıbektaş’ta düzenlenen konsere Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bahittin Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, Acıgöl Kaymakamı Emine Karataş Yıldız, Hacıbektaş Kaymakamı İbrahim Engin Şenay, Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, protokol üyeleri ve çok sayıda genç katıldı.

Konser öncesi canlı bağlantı ile gençlere seslenen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu;” Hacı Bektaşı Veli’yi anma vesilesiyle bir araya gelen bu kampın çok verimli güzel bir dostluk ikliminde geçmesinden çok büyük memnuniyet duydum ve tüm genç arkadaşlarımı bu anlamda bundan sonra da çeşitli vesilelerle yanında olduğumuzu özellikle ifade etmek istiyorum. Gençlik Kampları Bakanlığımızın önemli hizmet alanlarından bir tanesi tematik kamplar yine aynı şekilde hep diyoruz ya gençlerin bakanlığı gençlerin emrinde diye işte bu güzel tablo bu misyonunda ifa edildiğine gösteriyor ve sizlerde bunu en güzel şekilde tüm genç arkadaşlarımız olarak zaten hak ediyorsunuz ve ben bu anlamlı buluşmanın bakanlık olarak da bir paydaşı olmaktan da ayrıca heyecan duyduğumuzu da ifade etmek istiyorum. Biraz sonra değerli sanatçı Kubat’ın konseri olacak ve ben bu konserde de sizlere iyi eğlenceler diliyorum ve tüm genç arkadaşlarıma inşallah en kısa zamanda fiziken bir araya gelmeyi ümit ediyor sizleri sevgiyle selamlıyorum hayırlı akşamlar diliyorum” dedi.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen gecede Türk Halk Müziği'nin sevilen ismi Kubat sahne aldı.

Birbirinden değerli eserleri seslendirerek hayranlarından tam not aldı. İzleyenleri eserleriyle Anadolu turuna çıkartan ünlü sanatçı, yaklaşık 2 saat süren konser sonunda performansından dolayı ayakta alkışlandı. Kubat, kimi zaman duygulandırırken, söylediği hareketli eserlerle de coşturdu.  Ve seslendirdiği eserlerle hayranlarına muhteşem bir gece yaşattı.

Konser sonunda Nevşehir Vali Becel, İçişleri Bakan DanışmanI Özzeybek ile il Müdürü Özdemir sanatçı Kubat’a hediye takdiminde bulundu.

Konser İl Müdürü Özdemir’in selfie çekimiyle sona erdi.