Beden Eğitimi Öğretmeni Vehbi Taşkıran (30) ve öğretim görevlisi Tülay Avcı Taşkıran (30) düğünlerinin ardından gelinlik ve damatlıklarını çıkarmadan yakınlarıyla birlikte Kılıçlar Vadisi´nde kamp kurdu.

 Çadırların arasında yaktıkları ateş ve müzik eşliğinde düğün eğlencesine devam eden çift, peribacaları arasında doyasıya eğlendi. 

 Dağcılık ve trekking sporuyla uğraşan çift, balaylarını kamp ortamında geçirmeyi hayal ettikleri için böyle bir organişzasyon gerçekleştirdiklerini söyledi. 

 Damat Vehbi Taşkıran, çok mutlu olduklarını belirterek, “Düğünden sonra şehir dışından gelen misafirlerimizle kimsenin bizi rahatsız etmediği, biz bize zaman geçirebileceğimiz sakin bir ortam hazırladık. Eşim dağcılıkla uğraşıyor, ben trekkingle uğraşıyorum.

Beden eğitimci olduğumuz için böyle bir kamp ortamında zaman geçirmek istedik. Dostlarımızı akrabalarımızı topladık, sabaha kadar burdayız. Eşim İzmirli, çoğu misafirlerimiz de şehirdışından geldi.

Onlara Kapadokya´yı daha iyi yaşatabilmek için, vadilerin içinde çadırda zaman geçirelim istedik. Sabah bulunduğumuz yerden yüzlerce balon kalkacak. Gözlerimizi açtığımızda yüzlerce balon göreceğiz. O yüzden böyle bir mekan tercih ettik” dedi.

 Tanışmalarını da anlatan Taşkıran, “Arkadaşlarımız bizi  birbirime yakıştırmışlar, vesile olup bizi tanıştırdılar. Çok mutluyuz.  Uyumlu bir çift olduk. Hayallerimiz ortak, mesleğimiz ortak, anlaştık evlenmeye karar verdik” diye konuştu. 

 Geceyi çadırda geçiren çift ve yakınları güne sıcak hava balonlarıyla uyandı. Haber: Alpaslan Körükcü