Önce sağlık, sonra tatil sloganıyla yola çıkan İnci termal, günübirlik doğal ve en eski ocak yeri olan tarihi termalde uygun fiyat politikasını devam ettiriyor.

İşletme sahibi Mustafa Başer, “Burası müşterilerimize maddi ve manevi yönden çok iyi gelecek. Şifalı suyumuz radon gazı sayesinde, mineralleri ile bütün vücuttaki hücreler yenilenerek 5 yaş genç görüneceksiniz.” dedi.

Ekonominin birçok kişiyi etkilediği zor günlerde vatandaşın yanında olmak için böyle bir kampanya yaptıklarını kaydeden Başer, “1 kişi için günübirlik termal banyo, termal havuz, çamur yüz maskesi, süresiz kalma imkanı, çeşitli ikramlar, piknik bahçesi kullanımı ve mangal yapma keyfi hepsi 30 lira. Aile odası, günübirlik termal, mini havuz, termal banyo, çamur, yüz maskesi, 2 saat kalma imkanı,  kuşburnu, çay, piknik bahçesi kullanımı ve mangal yapma keyfi imkanı hepsi 60 lira. Tesisimiz bay ve bayan ayrı havuz, yüzde 100 termal şifalı sıcak su, yüzde 100 termal keyfi, doğal alan tarihi yer. Termal suyumuzun özellikleri su ısısı 27- 93 derecedir. Ph değeri 6,7 – 7.” diye konuştu.