Türk Eğitim Sen Nevşehir İl Başkanı Tayfur Urgenç, Başkan Yardımcısı Memiş Bülbül, Gülşehir İlçe Başkanı Ümit Kılıç, Avanos İlçe Başkanı Taner Durukan ve Kozaklı ilçe yönetimi Kozaklı’daki tüm eğitim çalışanlarının davetli olduğu etkinlikte buluştu.

Katılımın yoğun olduğu gecede Türkiye’de ve Kozaklı’da eğitim çalışanlarının beklenti, dilek ve problemleri konuşuldu. Türk Eğitim Sen’in sendikal mücadelesi anlatıldı.

Türk Eğitim Sen Kozaklı İlçe Başkanı Mehmet Akif Alan toplantıda yaptığı konuşmada; “Davetimizi kırmadan etkinliğimize katıldığınız için teşekkür ederiz. Türk Eğitim Sen üyeleri Türkiye'nin neresinde olursa olsun ortak duygu da birleşebilen gönül insanlarından oluşmaktadır. Gönül insanları hoş geldiniz, şeref verdiniz.” dedi.

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç de; “Ramazan-ı Şerifiniz hayırlı olsun. İnşallah Ramazan'ın bereketi sofralarımızı da bereketlendirir. İnanıyorum ki; Bu münevver ve mütefekkir kitle, bu müstesna topluluk eğitim meşalesinin yanmasını sağlayacak büyük ve müreffeh Türkiye'nin mimarları olacaktır. Toplantının tertibini sağlayarak Kozaklı eğitim çalışanları ile dertlenmemizi sağlayan, Türk Eğitim Sen Kozaklı İlçe başkanımız Mehmet Akif Alan ve ilçe yönetim kurulumuza, sendikamızın bayraktarlığını yapan dava arkadaşlarımıza ayrıca katılımlarınızdan dolayı siz değerli eğitim çalışanlarına teşekkür ederiz.” dedi.