Merkezi İstanbul’da bulunan İmaj Medya Magazin’in her yıl geleneksel olarak düzenlediği 2022 ödüllerinde Peri Kızı mahlaslı Ayşe Paslanmaz’a “Yılın Şairi” ödülü verildi. Paslanmaz, "Aldığım bu ödülü Nevşehir’in başarısı diye kabul ediyorum." dedi.

8 Ekim Cumartesi günü İstanbul Büyükçekmece’de düzenlenen törene birçok sanatçı, gazeteci, yönetmen, yazar ve sanata destek veren iş insanları katıldı.

Törende konuşan İmaj Medya Magazin Yönetim Kurulu Başkanı Gündüz Şutanrıkulu, 2022 yılı ödül törenine katılan herkese teşekkür ederek, “Geleneksel olarak sürdürdüğümüz bu ödül törenimizde bu akşam yine sizlerle birlikteyiz. Burada yıl boyunca sanat ve medya camiasında başarılı olan ve Türkiye’nin her yerinden seçtiğimiz sanatçılarımıza, basın mensuplarımıza, yazarlarımıza, yönetmenlerimize, şairlerimize ve iş insanlarımıza ödüllerini vereceğiz. Hayırlı olsun” dedi.

Gecede konuk sanatçılar eserlerini ve şiirlerini okurlarken ödül kazananlara da ödülleri, Gündüz Şutanrıkulu tarafından takdim edildi.

Şiir dalında ödüle layık görülen Ayşe Paslanmaz plaketini Şutanrıkulu’ndan aldı.

Paslanmaz, kendisini böyle bir ödüle layık gören İmaj Medya Magazin yönetim kuruluna teşekkür etti.

Gece geç saatlere kadar törene katılanların konserleri ile devam etti.

"ALDIĞIM BU ÖDÜLÜ NEVŞEHİR’İN BAŞARISI DİYE KABUL EDİYORUM."

Radyo 50 ve internet haber sitesi sahibi, iş insanı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Halk Şairi Nevşehir’in gururu ve sevilen ismi Ayşe Paslanmaz. "Yılın Şairi" ödülünün kendisine verilmesinin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, “3 Eylül’de Altın Kalem ödüllerinde, şiir dalında en iyi yazar ödülüne layık görüldüm. 8 Ekim’de ‘Yılın Şairi’ ödülüyle taçlandırıldım. İmaj Medya Magazin sanat ödüllerinde yer almaktan çok mutluyum. Bu ödüller beni daha güzel şeyler yapmaya ve çalışmaya teşvik ediyor. Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Aldığım bu ödülleri Nevşehir'in başarısı olarak kabul ediyorum. Bu da beni ayrıca gururlandırıyor.” diye konuştu.