Kuruluşundan bu yana basın sektörüne öncülük eden ve sıra dışı haberlerle okurlarına farklı bir habercilik anlayışı yaşatan gazete son 4 yıldır haftalık olarak okuyucularıyla buluşuyor.

Kapadokya Muşkara Haber Gazetesi ile birlikte Kapadokya Gazetesi’nin de İmtiyaz Sahibi olan Bayram Ekici konuya dair yaptığı açıklamada "Okurlarımız bizim için çok değerli. Kapadokya Gazetesi son 18 yıldır olduğu gibi bundan sonrada gerçekleri Nevşehir halkından aldığı güçle cesurca yazmaya devam edecek” diye konuştu.

Nevşehir´in en tecrübeli ve istikrarlı matbaası Simtel Ofset Matbaacılık bünyesinde yolculuğuna devam eden Kapadokya Gazetesi haftalık özel haberleriyle farkındalık oluşturuyor. Kurucu Ahmet Ekici´nin liderliğinde 1981 yılından beri 37 yıldır hizmet veren Simtel Ofset Matbaacılık Nevşehir´e değer katıyor. Firmamız bünyesinde bulundurduğu iş kollarıyla ve bünyesinde ki günlük olarak yayımlanan Kapadokya Muşkara Haber Gazetesi ve haftalık olarak yayımlanan Kapadokya Gazetesi ile Nevşehir´in marka değerini artıyor.

Simtel Ofset Matbaacılığın yola çıkarken belirlediği yenilikçi, dinamik ve cesur gazetecilik rotası Simtel Ofset Matbaacılık Genel Müdürü Tevfik Ekici ve gazetelerimizin İmtiyaz sahibi Bayram Ekici´nin belirlediği yolda emin adımlarla yoluna devam ediyor.

Yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana aynı çizgide kararlılıkla ilerleyen, farklı bakış açısıyla yerel basınımızın gözdesi olan Kapadokya Gazetesi ilkeli, kaliteli ve tarafsız habercilik anlayışı içinde bölge haberciliğine üstün katkılar sağlamaya ve Nevşehir´in marka değerini artırmaya devam edecek.