Günlük olarak sefer yapan feribotlarda bulunan tanıtım ekranlarında Göreme’nin reklamı yer alıyor. İDO’larda yayınlanan reklamlarla yolcular Göreme’ye davet ediliyor.

Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil açıklamasında “İDO’larda yayınlanan tanıtımın iç turizmi hareketlendirmeye ve ülke insanımızı Göreme’yi görmeye davet etmeye yönelik bir çalışma. Kapadokya bölgesi bir marka ve bir değer. Tanıtıma da ihtiyacı var. Bu yüzden böyle bir reklam çalışması yaptık.” dedi.

İDO ile seyahat eden yolcular Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil’in Göreme’ye daveti ile beraber Göreme’nin eşsiz doğasını ve tarihini keşfetmeye çağrılıyor. Göreme’nin marka değerinin artması ve dünya ile entegrasyonunun sağlanması konusunda adeta gecesini gündüzüne katan Belediye Başkanı Nuri Cingil hem uluslararası hem de ulusal anlamda yaptığı etkin çalışmalarla Göreme’nin bir dünya markası olmasında en çok katkısı olan isimlerin başında geliyor.

Bir Belediye Başkanı olmasından çok gönüllü bir turizm elçisi gibi çalışan Başkan Nuri Cingil gelecek nesillere daha sağlıklı bir Göreme bırakmak için ortaya koyduğu duruş ve vizyonla farkındalık oluşturuyor.

2017 yılı Aralık ayı ile 2018 yılı Şubat ayları arasında milyonlarca İstanbul’luya İDO üzerinden tanıtım yapan Göreme Belediyesi 2018 yılı Ekim ayından itibaren de görsellerin en güzel anlatıldığı Kapadokya fotoğrafları ve görselleriyle milyonlarca kişiye Kapadokya ve Göreme’yi tanıtarak büyük iş başarıyor. Haber: Mehmet Tolga Karaca