Kırmızı ete göre daha hafif olduğu belirtilen hindi döner, tanıtım amaçlı 8 liradan satılıyor.

Doy Yat Döner evi işletmecisi Barış Sabırer, Nevşehir'de ilk kez hindi döner satışı yapmaya başladıklarını ifade etti.

Kendisine ait iş yerinde dönercilik yapan Barış Sabırer, hindi döner satışının, müşterilerinin memnuniyetini kazandığını ifade ederken "Maalesef günümüzde fast food tarzı yiyeceklerin sağlık açısından besleyici özelliği yok.

Türk mutfağında özgün yemekler kalmadı diyebiliriz. O nedenle insanlarımızın daha besleyici yemekler tercih etmesi gerektiğini düşünüyoruz.

İnsanlarımızın sağlıklı besinlere yönelmesi adına da alternatif yiyecekler sunmak gerekir. Biz de insan sağlığı için kırmızı et ve tavuk etinin yanında alternatif daha hafif olan hindi etini döner olarak satmaya karar verdik.

Satışa başladığımız günden beri müşterilerimizden olumlu dönüşler alıyoruz. Nevşehirli vatandaşlarımızın memnun kaldıklarını görüyoruz.

Tavuk dönere göre biraz pahalı, et dönere göre de biraz daha fazla ucuz olan hindi döner satışımız tanıtım amacıyla her gün 8 liradan satışta olacak" dedi.

Nevşehir merkez Lale Caddesi üzerinde hizmet veren Doy Yat döner farkıyla Nevşehir’de bir ilk olan Hindi dönerin yanında tavuk döner, tavuk köfte, ızgara köfte, et döner, soslu kavurma ve köfte ekmek seçenekleriyle hizmet veriliyor. Doy Yat Dönerde özel günlerde toplu yemek hizmeti de verilirken damağınıza uygun seçenekler de bulabiliyorsunuz.