Sezonun on dördüncü haftasında kendi sahasında Gema Polimer Şile Yıldızspor’u ağırlayan Nevşehir Belediyespor 8 kişi kaldığı maçta sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

Gazi Stadında oynanan maçın ilk devresi 27. dakikada Ali Kucık’ın attığı golle Nevşehir Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın 55. dakikasında Baran Sarka ile bir gol daha bulan ve farkı ikiye çıkaran Nevşehir Belediyespor, 73. dakikada Gökay Iravul, 76. dakikada ise Ali Kucık ve Rahmi Can Karadaş’ın kırmızı kart görmesi sonucu 8 kişi kaldı. Gema Polimer Şile Yıldızspor 78. dakikada Raşit Sevindir’in penaltıdan attığı golle durumu 2-1’e getirdi. Üç kişi eksik oynayan Nevşehir Belediyespor karşısında ataklarını sıklaştıran Gema Polimer Şile Yıldızspor 90+3. dakikada Şahin Aygüneş’in penaltıdan attığı golle eşitliği sağladı. Maç 2-2’lik beraberlikle sona erdi ve takımlar sahadan 1’er puanla ayrıldı.

Bu sonuçla 14. hafta sonunda 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyetle grupta 20 puanla 8. sırada yer alan Nevşehir Belediyespor, ligin 15. haftasında deplasmanda Hacettepe 1945 Spor Kulübü ile 4 Aralık Pazar günü saat 14.00’da karşılaşacak.