Acil çağrı hizmetlerinin daha etkin, verimli ve hızlı bir şekilde vatandaşlara sunulması için 112 Acil Çağrı Merkezinin tanıtımı ve gereksiz çağrıların minimum seviyeye indirmesinin hedeflendiği belirtildi.

Toplantıda, Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünün, acil çağrı hizmetlerinin daha etkin ve verimli sunulması için ilgili fikir ve öneriler görüşüldü.

112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Naim Biçkin tarafından Acil Çağrı Merkezi ve faaliyetleri ile ilgili olarak yapılan sunumun ardından, 2022 yılı faaliyet raporunun değerlendirilmesi yapılarak, karşılıklı bilgi alışverişi ve önerilerde bulunuldu.

Toplantı, 2022 yılı itibariyle yapılacak olan tüm tanıtım faaliyetleri, ihtiyaçlar ve hedeflerin belirtilmesiyle son buldu.

Vali İnci Sezer Becel'in başkanlığında gerçekleştirilen 112 Acil Çağrı Merkezi İl Koordinasyon Kurulu Şubat Ayı Toplantısına İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bahittin Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Alevli, İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ömer Kaman, Orman İşletme Müdürü, Tarım ve Orman 8. Bölge Nevşehir Şube Müdürü Erol Aksoy ile 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Naim Biçkin ve ilgili şube müdürleri katıldı.