BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN TAZİYE MESAJI

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz'ün babası emekli öğretmen Vehbi Açıkgöz’ün vefatına ilişkin bir taziye mesajı yayımladı.

Başkan Parmaksız, “Nevşehir Milletvekili Açıkgöz'ün babası emekli öğretmen Vehbi Açıkgöz’ün vefatını çok derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım, mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin. Sayın Açıkgöz’ün ve ailesinin başı sağ olsun." Dedi.

Başkan Salaş'tan taziye mesajı

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün vefat eden babası Vehbi Açıkgöz için taziye mesajı yayımladı.

Başkan Salaş mesajında: “AK Parti Nevşehir Milletvekilimiz, TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz’ün kıymetli babası Vehbi Açıkgöz'ün vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah’tan rahmet, Sayın Vekilimiz ve Ailesi başta olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.” dedi.

Ragıp Özaltın’dan taziye mesajı

Altınyıldız Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp özaltın, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün vefat eden babası Emekli Öğretmen Vehbi Açıkgöz için taziye mesajı yayımladı.

Ragıp Özaltın mesajında: “AK Parti Nevşehir Milletvekilimiz, TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz’ün kıymetli babası Emekli Öğretmen Vehbi Açıkgöz'ün vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah’tan rahmet, Sayın Vekilimiz ve Ailesi başta olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.” dedi.

ÜRGÜP BELEDİYE BAŞKANI AKTÜRK, VEHBİ AÇIKGÖZ İÇİN TAZİYE MESAJI YAYIMLADI

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün babası Vehbi Açıkgöz’ün vefatı nedeniyle bir taziye mesajı yayımladı.

Başkan Aktürk mesajında, “AK parti Nevşehir Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz'ün muhterem babası Emekli Öğretmen Vehbi Açıkgöz'ün vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, vekilimize, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.” dedi.

Çalışkan’dan taziye mesajı

AK Parti MKYK üyesi Nevşehirli Emre Çalışkan,  vefat eden Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ’ün babası için taziye mesajı yayınladı.

Çalışkan, üzüntüsünü belirttiği taziye mesajında şu ifadelere yer verdi: "Nevşehir Milletvekilimiz değerli ağabeyim Mustafa Açıkgöz’ün kıymetli babasının vefatını derin teesürle öğrendim. Rabbim mekanını cennet eylesin. Kederli ailesine baş sağlığı dilerim."

NEVÜ REKTÖRÜ PROF. DR. SEMİH AKTEKİN’DEN AÇIKGÖZ AİLESİNE TAZİYE MESAJI

“Nevşehir Milletvekili Sayın Mustafa Açıkgöz’ün muhterem babası emekli öğretmen Vehbi Açıkgöz’ün vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabrı cemil dilerim.”